Skip to main content

Jij zoekt vernieuwing Ik geef je ruimte om te spelen

Stilstaan en stil zijn

Ik laat je zien waar je bent
in je proces
in jezelf 
met je team

Ik help je stilstaan en stil zijn zodat je met andere ogen kan zien wat er is of horen wat je miste. Zo kun je richting ervaren en geven. Weten waar je bent en bepalen waar je heen wil. En… hoe dat past bij jou.

Hoe ik werk

Ik neem de tijd om goed te kunnen zien

Waar mogelijk kijk ik met een antropologische blik. Zonder oordeel kijken naar mensen, hun interactie, gedrag en behoeften en zichtbaar maken van patronen. Patronen achter gedrag of blokkades. Welke invloed hebben de cultuur, overtuigingen, waarden en normen op jullie vraag en context?

Onder water luisteren. Het ongezegde een stem geven. Ontdooien, ontmaskeren, ontfutselen. De boel samen scherp krijgen. Ontregelen om verborgen krachten te ontketenen. Op zoek naar onbenul en onbenut. Respect voor wat er is en waar mogelijk doorbouwen met wat werkt.

Altijd samen. Je krijgt me voor meer dan 100%. Inclusief mijn zwarte band in tools met toegevoegde waarde.

En, ik ga voor de duurzame relatie. Dat doe ik ook door jullie waar mogelijk zelfstandig en los te laten zodra het kan, of net iets eerder. Zonder zijwieltjes, terug op eigen benen. Wel zo gezond. Je mag me altijd weer bellen ;-).

En weer verder… ergens anders een nieuw potje doorbreken.

In elke muur
kan je een deur maken

En dat lab dan?

Wél experimenteren, géén witte jas. Het lab is een metafoor voor de manier waarop ik je help om optimaal gebruik te maken van de ‘tussentijd’. Voor veel mensen is de periode van onzekerheid tussen de oude manier van werken en de nieuwe (nog onbekende) aanpak eng. Voor je het weet blijven ze stiekem doen wat ze altijd deden.

Blinde vlekken zien. Oude patronen loslaten. Het ongewisse tegemoet door accepteren, reflecteren en met elkaar op stap naar nieuwe toekomstbestendige patronen. Ik help beelden maken bij een betere toekomst. Beelden die aantrekkelijk zijn voor jou, je team en je organisatie. Aanstekelijk toekomstperspectief, helder resultaat.

Ik sta dichtbij en creëer de ruimte en de rust die helpt om die tijd te omarmen. Om te verkennen en te doorvoelen wat misschien gaat werken en wat niet. Inclusief, respectvol, uitdagend, benaderbaar en transparant.

Zodat jij weer weet waarom, hoe en waarmee je het verschil gaat maken.

Toe aan serieus speels? Bel of mail Doorbraaklab.